Mega biserica Ediția a doua (E BOOK)

$10.00
Short description:
„... Ieși la drumuri și la garduri, și pe cei ce-i vei găsi, silește-i să intre, CA SĂ MI SE UMPLE CASA.” Luca 14:23. Dorința inimii lui Dumnezeu este ca lumea să fie mântuită, și casa Lui – biserica – să se umple! 0 0 1 164 936 Lighthouse Chapel...
E-rom33

This product is a digital download

.

„... Ieși la drumuri și la garduri, și pe cei ce-i vei găsi, silește-i să intre, CA SĂ MI SE UMPLE CASA.” Luca 14:23. Dorința inimii lui Dumnezeu este ca lumea să fie mântuită, și casa Lui – biserica – să se umple!

Aceasta este descoperirea care i-a dat naștere acestei cărți, Mega biserica, a Episcopului Dag Heward-Mills, păstorul uneia dintre cele mai mari biserici din Ghana.

„Dr. Heward-Mills Îi este dedicat Domnului Isus Cristos și lucrării Sale, care este evanghelizarea lumii. El este un conducător și un model excepțional pentru toți cei aflați în lucrare, și noi cei de aici, de la Church Growth International, suntem din cale afară de onorați să-l putem cunoaște pe Dr. Dag Heward-Mills și să-l putem numi un prieten și un tovarăș de lucrare pe câmpul de misiune al lumii.”

− Dr. David Yonggi Cho

Președinte al Church Growth International