ATA QË TË AKUZOJNË

$8.00
Short description:
“Ndoshta një nga armiqtë më të mëdhenj që do të hasni është ‘akuzuesi në mesin e vëllezërve.’” Ndërsa e lexoni këtë libër klasik nga Dag Heward-Mills, fitoni të kuptuarin e plotë në lidhje me instalimin e akuzimit dhe mësoni sesi ta mposhtni atë.
E-alb20

This product is a digital download

.

“Ndoshta një nga armiqtë më të mëdhenj që do të hasni është ‘akuzuesi në mesin e vëllezërve.’” Ndërsa e lexoni këtë libër klasik nga Dag Heward-Mills, fitoni të kuptuarin e plotë në lidhje me instalimin e akuzimit dhe mësoni sesi ta mposhtni atë.