Ata që janë të padatur

$8.00
Short description:
Në këtë libër klasik, pastor Dag Heward-Mill na mëson sesi përbërësi “besnikëri” konsolidon performancën e një udhëheqësi. Duke përdorur referenca biblike, historike dhe letrare, subjekti bëhet i vlefshëm për çdo lloj lexuesi.
E-alb23

This product is a digital download

.

Në këtë libër klasik, pastor Dag Heward-Mill na mëson sesi përbërësi “besnikëri” konsolidon performancën e një udhëheqësi. Duke përdorur referenca biblike, historike dhe letrare, subjekti bëhet i vlefshëm për çdo lloj lexuesi.