Ata që Harrojn

$8.00
Short description:
Njerëzit rebelë nuk i mbajnë mend gjërat që janë bërë për ta dhe madje, shpesh zgjedhin që t’i harrojnë disa gjëra. Juda nuk i mbajti mend gjithë gjërat që kishte bërë Zoti për të, nuk i mbajti mend as gjërat që kishte parë dhe kishte dëgjuar prej Jezusit. Për këtë arsye ai u shndërrua në...
E-alb24

This product is a digital download

.

Njerëzit rebelë nuk i mbajnë mend gjërat që janë bërë për ta dhe madje, shpesh zgjedhin që t’i harrojnë disa gjëra. Juda nuk i mbajti mend gjithë gjërat që kishte bërë Zoti për të, nuk i mbajti mend as gjërat që kishte parë dhe kishte dëgjuar prej Jezusit. Për këtë arsye ai u shndërrua në personazhin e përbuzshëm që njihet edhe sot. Aftësia për të mbajtur mend është njëra prej cilësive më të rëndësishme frymërore që mund të ketë një shërbestar. Njerëzit që nuk mbajnë mend, rrallë ecin para. Ata thjesht dështojnë të ngrihen në disa lloj lartësish. Ky libër i veçantë që është rreth një teme rrallë të diskutuar, është një dhuratë për ty nga Perëndia.