Arti i Udhëheqjes

$20.00
Short description:
0 0 1 44 256 Lighthouse Chapel International 2 1 299 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE...
E-alb08

This product is a digital download

.

Thirrja për shërbim është thirrje për udhëheqje. Edhe një herë tjetër, duke shpjeguar me qetësi dhe me realizëm, Dr. Heward-Mills paraqet parimet që e kanë bërë atë një drejtues të spikatur të Krishterë. E vërteta që është shpalosur në këtë libër, do të frymëzojë shumë vetë për artin e udhëheqjes.